Zondagmiddagconcert: Melomanie + Henk Kuyper

Op zondag 17 april om 15.00 uur verzorgt a-capellakoor Melomania samen met troubadour Henk Kuyper een gevarieerd concert in de Thomastsjerke in Katlijk.

Melomania is een 5-stemmig gemengd koor uit Lippenhuizen en bestaat uit 13 leden.
Of het nu pop, wereldmuziek of evergreen is; of het nu in het Frans, Fries, Italiaans, Zweeds of Engels is; het koor zingt nummers die je raken en meenemen. Intentie, passie en harmonie zijn de kernwoorden van het repertoire. Sfeer en beleving kenmerken de optredens. Onder de deskundige en bezielende leiding van dirigente Janna Postma is het koor gegroeid en worden telkens nieuwe uitdagende arrangementen aan het repertoire toegevoegd.
Troubadour Henk Kuyper is al jong begonnen met muziek; gitaar, mondharmonica en zang. Zijn roots liggen in de blues muziek. Hij heeft met “Blue Horizon” en “Klem Bluesband” in voorprogramma’s gezeten van o.a. Johnny Guitar Watson en Cuby and the Blizzards. Henk is ook nog steeds actief met het succesvolle Bluesduo “Tuff Enuff”. Ook als troubadour schuwt hij de blues niet maar komen ook andere stijlen aan bod zoals; folk, country en popmuziek.
Naast het eigen repertoire zullen koor en troubadour ook samen spelen. Het belooft een gevarieerd concert te worden met een sfeervol werelds repertoire.
Info: www.koor-melomania.nl, www.henkkuyper.nl

De entreeprijs is € 7,50 ( t/m 12 jaar € 2,50), inclusief consumptie.
Kaarten zijn verkrijgbaar in de kerk of te reserveren bij Els Andrews tel.nr.: 0513-464592

henk kuyper
Melomania